Your browser doesn't support JavaScript or JavaScript suport has been disabled. You need javascript to view this site Tuinen Johan Terras

Tuinen Johan Terras, specialist in tuinontwerp en tuinaanleg.

Welkom bij Tuinen Johan Terras bvba. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Als allround tuinaannemersbedrijf kunnen we terugkijken op jarenlange ervaring in grote en kleine opdrachten. Daardoor beschikt ons vakkundig personeel over essentiƫle expertise om elk project aan te nemen en naar volle tevredenheid af te werken.

Elk project start met een verkennend gesprek om uw wensen en voorstellingen in kaart te brengen. Op basis daarvan maken wij een tuinontwerp, waarin uw voorkeur van stijl en beplanting terug te vinden is. Daarna beginnen onze mensen aan de tuinaanleg en zullen zij zich alleen met uw tuin bezig houden totdat het eindresultaat wordt opgeleverd. Want als professionele en ervaren tuinaannemers staan wij borg voor een degelijke afwerking, zoals van tevoren met u afgesproken.

Behalve voor tuinontwerp en tuinaanleg kunt u bij ons ook terecht voor totaalprojecten waarin onze verschillende kwaliteiten samenkomen. Maar u mag ons ook inschakelen voor specifieke klussen zoals tuinonderhoud, de aanleg van opritten, terrassen, vijvers en aanplantingen,bezaaiingswerken of grondwerken,etc.

Wij hebben een ruime keuze aan verhardingsmaterialen voor u. Wij bieden u allerlei natuursteen (platines, kasseien, kleiklinkers en tegels), maar ook betonproducten (klinkers en tegels) en verschillende soorten grind (met of zonder grindstabilisatie). Er is altijd iets bij dat aan uw smaak voldoet en uw perceel en pand een meerwaarde geeft. De jarenlange ervaring van Tuinen Johan Terras is uw garantie dat onze bestrating jarenlang meegaat.